اطلاعات
اطلاعات و اخبار روز دنیا

دانلود آهنگ جدید پویا بیاتی به نام فکر من باش با بالا ترین کیفیت دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای امیر علی به نام آخرین دفعه دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای پژمان جمشیدی و محمدرضا هدایتی به نام الهه ی نازم چرا مسی بهترین بازیکن جهان شده است؟ دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا شیری به نام میفهمی منو دانلود آهنگ جدبد و فوق العاده زیبای ندیم به نام دلم شکست دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای فریدون آسرایی به نام احساس عاشقی دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا شیری و جاوید سلیمانی به نام دست رو دلم نذار دانلود آهنگ جدبد و فوق العاده زیبای مهدی احمدوند به نام بارون خبر بد برای فیفا: کاپ جام جهانی شکسته شد دانلود آهنگ جدید و بسیار زیبای Pitbull Ft John Ryan به نام Fireball دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای امیر تتلو به نام زمین مال ما نیست دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای محسن چاووشی به نام تنهاترین. دانلود تیزر تصویری آلبوم جدید و فوق العاده زیبای علی اصحابی به نام دیره رتبه باورنکردنی ایران در جام جهانی 2014 تسلیت سالگرد استاد رضا سقایی اسطوره موسیقی ایران


وضعیت آلمان در مرحله یک چهارم جام های جهانی

وضعیت آلمان در مرحله یک چهارم جام های جهانی

عملکرد آلمان در مرحله یک چهارم نهایی جام های جهانی

تا پیش از بازی مقابل فرانسه در مرحله یک چهارم نهایی جام جهامی 2014، عملکرد آلمان در این مرحله از رقابت ها همیشه مثبت بوده است، 10 برد و 3 شکست حاصل حضور آلمان ها در این مرحله بوده است. البته در جام های جهانی 1974، 1978 و 1982 مرحله یک چهارم نهایی وجود نداشت و به جای آن بازی های دور دوم نیز در مرحله گروهی انجام می گرفت.

تا کنون دو مرتبه آلمان ها با ضربات پنالتی به دور نیمه نهایی راه یافته اند و شاید پیروزی 3:2 مقابل انگلیس در جام جهانی 1970، در خشان ترین و فراموش نشدنی ترین بازی مانشافت در این مرحله از جام های جهانی گوناگون باشد. در این یادداشت مروری کوتاه خواهیم داشت بر تمامی بازی های آلمان در مرحله یک چهارم نهایی:

1- سی و یکم می 1934 میلان – ایتالیا، آلمان 2: 1 سوئد

در زیر بارش شدید باران، شاگردان اتو نرتس با گل های کارل هومان در اولین تجربه خود در جام  جهانی موفق به راه یابی به جمع چهار تیم برتر جام شدند.

2- ییست و هقتم ژوئن 1954 ژنو – سوئیس، آلمان 2: 0 یوگسلاوی

گل به خودی ایویکا هوروات مدافع تیم حریف، کار را برای شاگردان سپ هربرگر  در همان اوایل دیدار ساده کرد. در ادامه حملات تیم یوگسلاوی با سد محکمی به نام تونی تورک سنگربان آلمان ها مواجه شد و در دقایق پایانی گل زنی هلموت ران صعود آلمان را به مرحله بعد قطعی نمود.

3- نوزدهم ژوئن 1958 مالمو – سوئد، آلمان 1: 0 یوگسلاوی

در این بازی اووه سیلر جوان کمتر درخشید و بار دیگر هلموت ران با ضربه مهار نشدنی خود در دقیقه 12 آلمان را به پیش انداخت و در ادامه بازی نیز درخشش فریتس هرکنرات دروازه بان آلمان ها، عامل اصلی صعود این تیم به مرحله نیمه نهایی بود.

4- دهم ژوئن 1962 سانتیاگو – شیلی، آلمان 1:0یوگسلاوی

بازهم یوگسلاوی ، اما این بار بدون حضور هلموت ران یاران سپ هربرگر نتوانستند برای سومین بار متوالی به مرحله نیمه نهایی راه یابند و گل راداکویچ در دقیقه 84 باعت حذف آلمان از آن رقابت ها شد.

5- بیست و سوم ژولای 1966 شفیلد – انگلیس، آلمان 0:4 اروگوئه

دیدار مقابل اروگوئه بسیار خشن بود و بازیکنان این تیم، اووه سیلر کاپیتان آلمان ها مورد ضرب و شتم قرار دادند و در نهایت دو تن از بازیکنان اروگوئه از زمین اخراج شدند و شاگردان هلموت شون کار سختی برای بردن این تیم نداشتند.

6- چهاردهم ژوئن 1970 لئون – مکزیک، آلمان 2:3 انگلیس (در وقت های اضافه)

حرکات انفرادی فرانتس بکن باوئر و ضربه سر اووه سیلر بسبب شد آلمان بازی 2:0 باخته مقابل انگلیس را به تساوی بکشانند و در دقیقه 108 گرد مولر با گل زنی خود انتقام فینال ویمبلی در چهار سال قبل از آن را از انگلیس گرفت.

7- بیستو یکم ژوئن 1986 مونتری – مکزیک، آلمان 1:4 مکزیک (در ضربات پنالتی)

تونی شوماخر سنگربان جنجالی آلمان، ستاره این دیدار بود و با مهار دو ضربه پنالتی عامل مهمی در صعود آلمان به مرحله نیمه نهایی بود، در وقت های معمول بازی توماس برتولد مدافع آلمانی به دلیل خطای خشن از دیدار اخراج شده بود.

8- اول ژولای 1990 میلان – ایتالیا، آلمان1: 0 چکوسلاواکی

فرانتس بکن باوئر سرمربی تیم در اواخر بازی، زمان های بسیار سختی را سپری نمود، چون بعد از گل زنی لوتار ماتئوس تیم به شدت به عقب کشیده بود، حتی اخراج موراوکیک بازیکن چک نیز نتوانست از میزان حملات این تیم بکاهد و به نوعی ضعیف ترین بازی آلمان در جام جهانی 1990 شکل گرفت.

9- دهم ژولای 1994 نیویورک – آمریکا، آلمان 2:1 بلغارستان

گل زنی ماتئوس در این دیدار نتوانست برای آلمان ها همانند چهار سال قبل خوش یمن باشد و بلغارها ظرف مدت سه دقیقه با گل زنی هریستو استویچکف (75) و یوردان لچکف (78) باعت حذف شاگردان برتی فوگتس از رقابت ها شد. بعد از این شکست رسانه های آلمان خواستار اخراج جانشین بکن باوئر از تیم ملی آلمان شدند.

10- چهارم ژولای لیون-فرانسه، آلمان 3:0 کرواسی

برتی فوگتس بعد از این شکست بازیکنان خود را متهم به کم کاری نموده و آنها را مقصر این شکست دانست. کریستین ورنز مدافع آلمان با دریافت کارت قرمز از زمین اخراج شد و در ادامه اندی کوپکه دروازه بان آلمانی نتوانست ضربات روبرت یارنی، گوران ولائویچ و داور شوکر را مهار نماید و آلمان در این شب یکی از سنگین ترین شکست های خود در تاریخ جام حهانی را متحمل شد.

11- بیست و یکم ژوئن 2002 اولسان – کره جنوبی، آلمان 0:1 آمریکا

درخشش و گل زنی میشائیل بالاک و عملکرد فوق العاده الیور کان در درون دروزاه سبب شد که شاگردان رودی فولر خود را به جمع چهار تیم نهایی این رقابت ها برساند، بالاک با گل زنی خود در دقیقه 39 آلمان را به پیش انداخت و در ادامه نیز آمریکایی ها نتوانستند به گل برسند، البته این دیدار چندین صحنه جنجالی و بحث برانگیز داوری نیز داشت.

12- سی ام ژوئن 2006 برلین – آلمان، آلمان 4: 2 آرژانتین (ضربات پنالتی )

بی تردید چهره درخشان این دیدار ینس لمان بود که توانست با مهار ضربات پنالتی روبرتو آیالا و استبان کامبیاسو آلمان را به پیروزی در این دیدار برساند، شاید جنجالی ترین صحنه این دیدار زد و خورد بازیکنان دو تیم در پایان دیدار بود که باعث محرومیت تورستن فرینگس برای بازی نیمه نهایی مقابل ایتالیا شد.

13- سوم  ژولای 2010 کیپ تاون – آفریقای جنوبی، آلمان 0:4 آرژانتین

گل زود هنگام توماس مولر  و درخشش شاگردان یوگی لوو باعث شد که دیگو مارادونا نتواند به رویایی خود برای فتح جام جهانی به عنوان سرمربی برسد. در ادامه کلوزه موفق شد در یکصدمین بازی ملی خود دو گل به ثمر برساند و تیر آخر را نیز آرنه فریدریش مدافع جلو کشیده شلیک کرد.

14 – چهارم ژولای 2014 سائوپائولو – برزیل، آلمان؟ :؟ فرانسه



:: موضوعات مرتبط: معرفی تیم های حاظر در2014، ،
:: برچسب‌ها: , وضعیت, , آلمان, , در, , مرحله, , یک, , چهارم, , جام, , های, , جهانی, ,

نویسنده : علی شرفی تاریخ : جمعه 13 تير 1393

یورش ایالات متحده آمریکا به جام جهانی

یورش ایالات متحده آمریکا به جام جهانی

یورش ایالات متحده آمریکا به جام جهانی

نام رسمی در فیفا: United States of America, USA
رتبه فعلی در رده بندی فیفا: 14
قهرمانی در جام جهانی: -
رنگ لباس اول: سفید
سرمربی فعلی: یورگن کلینزمن

تیم ملی آمریکا از سال 1913 تاسیس و یک سال بعد به عضویت فیفا در آمد.

کشور ایالات متحده علی رقم وسعت، جمعیت و امکانات زیاد، از افتخار شایان ذکری در زمینه فوتبال برخوردار نیست. مهم‌ترین افتخار این تیم به اولین جام جهانی (1930 اروگوئه) مربوط می‌شود که این تیم به مقام سوم نائل شد.

در دوران جنگ سرد که رقابت شدیدی در زمینه‌های مختلف بین آمریکا و شوروی وجود داشت، آمریکا همواره در این ورزش مغلوب رقیب شرقی خود بود، به همین دلیل دولت تصمیم به سرمایه گذاری در این امر نمود و از مربیان صاحب نام کشورهای اروپایی بهره جست و اقدام به راه اندازی لیگ حرفه ای فوتبال ایالات متحده موسوم به ام ال اس کرد و به این ترتیب فوتبال آمریکا روی ریل پیشرفت قرار گرفت.

یورش ایالات متحده آمریکا به جام جهانی

صعود به جام جهانی 2014

آمریکا برای صعود به جام جهانی در منطقه موسوم به کونکاکاف به رقابت می‌پرداخت، در این منطفه همانند آسیا چهار مرحله برای مقدماتی تعریف شده است که آمریکا فقط در دو مرحله آخر ملزم به شرکت بود. در مرحله سوم ایالات متحده هم گروه جامائیکا، گواتمالا و «آنتیگوا و باربودا» بود، آمریکایی‌ها موفق شدند با 13 امتیاز اول شوند و به مرحله چهارم صعود کنند. آن‌ها در مرحله چهارم در گروهی 6 تیمه با کاستاریکا، هندوراس، مکزیک، پاناما و جامائیکا هم گروه شدند، و از 10 بازی خود 7 برد، 1 تساوی و 2 باخت کسب کردند و با 22 امتیاز به عنوان اولین تیم از منطقه کونکاکاف به جام جهانی راه یافتند.

تاریخچه حضور در جام جهانی

اولین حضور آمریکا به اولین جام جهانی برگزار شده در سال 1930 در اروگوئه بر می‌گردد، جایی که میزبان با حداقل امکانات و نبود ورزشگاه کافی برای برگزاری مسابقات روبرو بود. رقابت‌ها به صورت دو مرحله گروهی و حذفی انجام می‌گرفت. ایالات متحده آمریکا در یک گروه سه تیمه با پارگوئه و بلژیک هم گروه شد و با برد هر دو تیم به نیمه پایانی راه یافت، اما آرژانتین در این بازی 6-1 امریکا را مغلوب کرد و آن‌ها را از راه یابی به فینال بازداشت. در این دوره بازی رده بندی برگزار نشد اما آمریکا به عنوان تیم سوم جام جهانی معرفی شد.

آمریکایی‌ها در فاصله بین سال‌های 1930 تا 2002 نتوانستند از مرحله گروهی فراتر بروند به جز یکبار که آن هم در یک هشتم کنار رفتند.

در 2002 که ژاپن و کره میزبان جام جهانی بودند ایالات متحده به همراه کره‌ی میزبان، پرتغال و لهستان در گروه D مسابقات قرار گرفت. آن‌ها در اولین بازی پرتغال را شکست دادند، سپس با کره مساوی کردند و در آخرین بازی گروهی به لهستان باختند. نهایتا آمریکا با 4 امتیاز دوم شده و به همسایه جنوبی خود یعنی مکزیک برخورد کرد و توانست آن را با یک گل از پیش رو بردارد. اما در یک چهارم نهایی حریف آلمان (نائب قهرمان آن دوره) نشد و با همان باخت از جام جهانی حذف شد.

آفریقای جنوبی در سال 2010 محل آخرین حضور آمریکایی‌ها در جام جهانی تا این لحظه بوده است. ایالات متحده در این دوره و در گروه خود به کمک قانون گل زده بیشتر نسبت به انگلستان در رده اول قرار گرفت ولی در اولین بازی حذفی در وقت‌های اضافی مغلوب غنا شد و از گردونه مسابقات کنار رفت.

یورش ایالات متحده آمریکا به جام جهانی

پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014 برزیل

آمریکایی‌ها به نسبت رقبای اروپایی آسیایی خود راحت تر می‌تواند با شرایط برزیل وفق پیدا کنند و در نتیجه عملکرد بهتری داشته باشند، آن‌ها حداقل در دو چیز با کشور برزیل مشترک هستند یکی پهناور بودن جغرافیا و دیگری از نظر ساعات شبانه روز. شاید این‌ها موارد ساده ای به نظر بیایند اما همین که ساعت خواب بازیکنان اروپا، آسیا و حتی آفریقا با برزیل هماهنگ نیست می‌تواند برایشان دردسر ساز باشد، مشکلی که برای بازیکنان ایالات متحده وجود ندارد. مسئله دیگر فاصله زیادی است که تیم‌ها پس از هر بازی باید بپیمایند تا به محل برگزاری بازی بعدی برسند و از این حیث هم آمریکایی‌ها در کشور خود به این موضوع عادت دارند.

آمریکا با غنا، آلمان و پرتغال هم گروه است و در صورت صعود با یکی از تیم‌های بلژیک، الجزایر، روسیه یا کره جنوبی برخورد خواهد کرد.



:: موضوعات مرتبط: معرفی تیم های حاظر در2014، ،
:: برچسب‌ها: , یورش, , ایالات, , متحده, , آمریکا, , به, , جام, , جهانی, ,

نویسنده : علی شرفی تاریخ : شنبه 31 خرداد 1393

فهرست 34 نفره تيم ملي(فهرست تمامی بازیکنان تیم ملی ایران)

فهرست تمامی بازیکنان تیم ملی ایران

http://images.khabaronline.ir/images/2014/3/14-3-5-20288%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%20%D8%AA%DB%8C%D9%85%20%D9%85%D9%84%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D9%88%20%DA%AF%DB%8C%D9%86%D9%87%20(1).jpg

دروازه‌بانان:

رحمان احمدي(سپاهان)، دانيال داوري برانشوايگ، عليرضا حقيقي از اسپورتينگ کويليا، سوشا مکاني از فولاد خوزستان،حامد لک از تراکتورسازي تبريز.

مدافعان:

حسين ماهيني از پرسپوليس، مهرداد بيت آشور از ونکوور، محسن بنگر از پرسپوليس، محمد خانزاده از ذوب آهن ، پژمان منتظري از ام‌صلال، احمد آل نعمه از نفت تهران، سيد جلال حسيني از پرسپوليس، امير حسين صادقي از استقلال، احسان حاج صفي از سپاهان، مهرداد جماعتي از فولاد خوزستان، مهرداد پولادي از پرسپوليس، هاشم بيگ‌زاده از استقلال.

هافبک‌ها:

جواد نکونام از الکويت، رضا حقيقي از پرسپوليس، بختيار رحماني از فولاد خوزستان، علي کريمي از سپاهان، آندرانيک تيموريان از استقلال، خسرو حيدري از استقلال، مجتبي جباري از الاهلي قطر، قاسم حدادي‌فر از ذوب آهن اصفهان.

مهاجمان:

پيام صادقيان از پرسپوليس، اشکان دژاگه از فولام، مسعود شجاعي از لاس پالماس، يعقوب کريمي از سپاهان، عليرضا جهانبخش از نايخمن هلند ، محمدرضا خلعتبري از پرسپوليس، کريم انصاري فرد از تراکتور سازي تبريز، رضا قوچان نژاد از چارلتون و رضا نوروزي از نفت تهران.

 



:: موضوعات مرتبط: معرفی تیم های حاظر در2014، ،
:: برچسب‌ها: , فهرست, , تمامی, , بازیکنان, , تیم, , ملی, , ایران, ,

نویسنده : علی شرفی تاریخ : شنبه 31 خرداد 1393

ساحل عاج؛ تجربه حضور در گروه زندگی جام جهانی

ساحل عاج؛ تجربه حضور در گروه زندگی جام جهانی

نام رسمی در فیفا: Republique de Cote d’Ivoire, CIV
رتبه فعلی در رده بندی فیفا: 17
قهرمانی در جام جهانی: -
رنگ لباس اول: نارنجی
سرمربی فعلی: صبری لاموچی
نام مستعار: فیل‌ها

فوتبال در ساحل عاج از دوران قبل از استقلال این کشور در میان مردم این سرزمین رواج داشته است اما پس از استقلال آن‌ها نخستین بازی رسمی خود را مقابل بنین ودر سال 1960 و در کشور ماداگاسکار مقابل بنین انجام دادند که ساحل عاج 3 بر 2 پیروز شد.

این تیم تا کنون در 20 دوره جام ملت‌های آفریقا حاضر بوده است که در اولین حضورشان در این جام و در سال 1965به مقام سوم رسیدند آن‌ها این عنوان را دو سال بعد نیز تکرار کردند. تا اینکه در سال 1992 در سنگال توانستند در یک ماراتن فوتبال و در ضربات پنالتی پس از شلیک 11 ضربه غنا را شکست دهند و به مقام قهرمانی برسند و به عنوان قهرمان قاره سیاه به جام کنفدراسیون‌ها راه یابند. در این مسابقات که در عربستان سعودی برگزار می‌شد با کسب دو شکست از دور مسابقات کنار رفتند در این جام تمامی بازیکنان ساحل عاج به غیر از 3 نفر که در تیم‌های درجه چندمی اروپا بازی می‌کردند سایر بازیکنان در لیگ داخلی این کشور شاغل بودند اما از سال 2006 و با ظهور پدیده‌های نظیر دیدیه دروگبا و کالو وبرادران توره خونی تازه در کالبد فوتبال ساحل عاج جریان یافت. و این تیم در این سال در جام ملت‌های آفریقا و در دیدار نهایی با شکست در ضربات پنالتی مغلوب مصر میزبان شدند و به مقام نایب قهرمانی نایل آمدند و در همین سال برای نخستین بار به جام جهانی صعود کردند. تیم کنونی ساحل عاج در واقع نسل طلایی فوتبال این کشور است.

Ivory Coast's National footbal team play

صعود به جام جهانی 2014

فیل‌ها به دلیل حضور در جام جهانی گذشته از انجام بازی‌های مرحله اول معاف بودند ودر مرحله دوم و در شرایطی که تیم‌ها در 10 گروه 4 تیمی باید با 3 تیم گامبیا , مراکش و تانزانیا رقابت می‌کردند توانستند در یک بازی مانده به پایان صعود خود را مسجل کنند و در پایان با کسب 4 پیروزی و2 تساوی راهی مرحله حذفی شوند در این مرحله در دو بازی رفت و برگشت به مصاف سنگال رفتند که در بازی رفت و در خانه 3 بر یک بر حریف چیره شدند و در بازی برگشت نیزدر شرایطی که سنگال به دلیل تخلفات تماشاگرانش از میزبانی محرم بود دوتیم به تساوی 1 بر1 رضایت دادند تا تیم ساحل عاج برای سومین بار پیاپی راهی جام جهانی شود.

تاریخچه حضور در جام جهانی

تیم فوتبال ساحل عاج تا سال 2006 هرگز به جام جهانی راه نیافت اما به مرور بازیکنان بزرگی در این کشور به دنیای توپ گرد معرفی شدند همچنین آن‌ها از بازیکنان ساحل عاجی تبار فوتبال اروپا بهره گرفتند وتوانستند برای نخستین بار به جام جهانی راه یابند

این صعود مرحمی بر زخم‌های مردم ساحل عاج بود که به تازگی از یک سال جنگ داخلی رهایی یافته بودند. در این جام فیل‌ها در گروه مرگ قرار گرفتند جایی که باید با هلند، صربستان و آرژانتین مدعی رقابت می‌کردند. آن‌ها در بازی اول نتیجه را 2 بر یک به آبی سفید پوشان آرژانتین واگذار کردند نتیجه ای که در بازی دوم و در مقابال هلند نیز تکرار شد و پیروزی 3 بر2 مقابل صربستان در روز پایانی نیز نتوانست مانع حذف این تیم از جام جهانی شود.

ساحل عاج در جام جهانی 2010 نیز حاضر بود تا این بار به عنوان یک قطب قاره آفریقا معرفی شود آن‌ها این بار نیز در گروه مرگ قرار گرفتند و با تیم‌های برزیل، پرتغال وکره شمالی همگروه شدند که در روز نخست مقابل تیم پرتغال به تساوی بدون گل رسیدند سپس پس از شکست 3 بر یک مقابل برزیل در روز پایانی با 3 گل یحیی توره، روماریچ و کالو کره شمالی را شکست دادند اما کسب تساوی پرتغال در مقابل برزیل برای حذف ساحل عاج کفایت می‌کرد تا این تیم از گردونه مسابقات حذف شود.

World-Cup-Côte-d’Ivoire-national-football-team-900x1440

پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014

ساحل عاج در این جام دو تفاوت عمده با جام‌های گذشته دارد نخست اینکه تجربه دو جام جهانی گذشته می‌تواند به مدد فوتبال این کشور بیاید  و در وهله دوم قرار گرفتن این تیم در گروهی آسانتر با ژاپن، یونان و کلمبیا می‌تواند این تیم را به صعود  امیدوارتر کند اگرچه نمی‌توان این تیم را از پیش صعود کرده دانست اما وزن فنی این تیم را با وجود بازیکنانی نظیر دروگبا، جروینهو، برادران توره باید بالا دانست.

اگر چه فوتبال ساحل عاج مانند سایر تیم‌های آفریقا معمولا به دلیل عدم مدیریت نتوانسته است از پتانسیل خود به طور کامل بهره ببرد اما امیدها به این تیم بالاست و شانس صعود را می‌توان برای این تیم قائل شد از ماتیاس بولی بازیکن تیم دوسلدورف واسماعیل دیامونده می‌توان به پدیده‌های احتمالی  این تیم در جام جهانی یاد کرد.



:: موضوعات مرتبط: معرفی تیم های حاظر در2014، ،
:: برچسب‌ها: , ساحل, , عاج, ؛, , تجربه, , حضور, , در, , گروه, , زندگی, , جام, , جهانی, ,

نویسنده : علی شرفی تاریخ : شنبه 31 خرداد 1393

نیجریه ای ها در انتظار جام جهانی 2014

 

نیجریه ای ها در انتظار جام جهانی 2014

 

نیجریه ای ها در انتظار جام جهانی 2014

نام رسمی در فیفا: Federal Republic of Nigeria, NGA
رتبه فعلی در رده بندی فیفا: 41
قهرمانی در جام جهانی: -
رنگ لباس اول: سبز
سرمربی فعلی: استفن کشی

تیم ملی نیجریه یکی از رقبای تیم ملی کشورمان در دور گروهی جام جهانی 2014، یکی از قدرت‌های آفریقا هم محسوب می‌شود. این تیم برخواسته از یکی از پر جمعیت‌ترین کشورهای دنیا (با 174 میلیون 7 امین کشور دنیا از نظر جمعیت) است که تاکنون چهار بار سابقه حضور در جام جهانی را داشته است. آن‌ها همچنین در جام ملت‌های آفریقا سه بار قهرمان شده‌اند. اما بیشتر اعتبار فوتبالی نیجریه به تیم ملی جوانان زیر 17 سال آن‌ها بر می‌گردد که تا کنون 4 بار افتخار قهرمانی در جام جهانی این رده سنی (آخرینش 2013 و همین چند ماه پیش کسب شد) را تجربه کرده است.

صعود به جام جهانی 2014

در آفریقا مقدماتی جام جهانی در سه مرحله انجام می‌پذیرفت که نیجریه از رقابت در مرحله اول معاف شده بود. آن‌ها در مرحله دوم با مالاوی، کنیا و نامبیا هم گروه بودند، که صاحب 3 برد و 3 تساوی شدند و با 12 امتیاز به عنوان تیم اول به مرحله بعد صعود کردند، مرحله سوم حذفی بود، آن‌ها باید اتیوپی را از پیش رو بر می‌داشتند، در بازی اول با دو گل امنیکه 2-1 تیم برتر زمین شدند و در بازی دوم موسس و اوبینا کار را به نفع نیجریه تمام کردند و نیجریه در مجموع ِ دو بازی با نتیجه 4-1 از سد اتیوپی گذشت تا اولین آفریقایی صعود کرده به جام جهانی 2014 باشد.

nigeria-national-football-team

تاریخچه حضور در جام جهانی

نیجریه اولین بار در جام جهانی 1994 ایالات متحده پا به این مسابقات بین المللی نهاد. شاگردان کلمنتش وسترهوف ِ هلندی علی رقم بی تجربگی با بازی خوبشان در ابتدای مسابقات باعث تعجب همگان شدند و در اولین بازی بلغارستان را 3-0 از پیش رو برداشتند. آن‌ها در بازی دوم خود نیز بسیار خوب بازی کردند اما نهایتا 2-1 مقابل حریف قدرتمند خود یعنی آرژانتین تن به شکست دادند. سپس در سومین بازی یونان را هم با نتیجه 2-0 مغلوب کردند. به این ترتیب آن‌ها 6 امتیاز کسب کردند و با قدرت در صدر جدول گروه قرار گرفتند. آن‌ها در مرحله حذفی مقابل ایتالیا، نائب قهرمان همین دوره به مدت 102 دقیقه مقاومت کردند اما ربرتو باجو رویای نیجریه ای‌ها برای صعود به دور بعد را نابود کرد و آن‌ها نهایتا با عنوان نهم جام جهانی به خانه بازگشتند.

چهار سال بعد نیجریه ای‌ها در فرانسه با پارگوئه، اسپانیا و بلغارستان هم گروه شدند، این بار هم نیجری‌ها قدرتمند ظاهر شدند و اسپانیا و بلغارستان را شکست دادند و به پارگوئه باختند و مثل جام جهانی قبلی با 6 امتیاز در صدر جدول گروهی قرار گرفتند و به دور حذفی راه یافتند، اما در آنجا حریف دانمارک نشدند و متحمل شکست 4-1 برابر این تیم شدند و سرانجام مقام 12 ام را کسب کردند و از گردونه مسابقات کنار رفتند.

در 2002 که کره و ژاپن میزبان بودند نیجریه ای‌ها سومین تجربه پیاپی حضور در جام جهانی را کسب کردند. گروه آن‌ها شامل سوئد، انگلستان، و آرژانتین می‌شد، این بار نیجریه ای‌ها بر خلاف دو دوره قبل اصلا تراوت و چالاکی همیشگی را نداشتند و مقابل سوئد و آرژانتین پذیرای شکست شدند و فقط توانستند انگلستان را متوقف کنند، آنها با همین یک امتیاز ضمن حذف از رقابت‌ها به عنوان یکی از بدترین تیم‌های جام جهانی رتبه 27 را به نام خود کردند.

نیجریه در جام جهانی 2006 حاضر نبود اما سال 2010 از صعود یافتگان آفریقا لقب گرفتند. در این دوره آن‌ها باز هم ضعیف کار کردند و دقیقا همان نتیایج هشت سال پیش ولی این بار در گروه یونان، کره جنوبی و آرژانتین را تکرار کردند. این یک امتیاز دوباره آن‌ها را در رده 27 جام جهانی قرار داد تا دومین ناکامی نیجریه ای‌ها همینجا رقم بخورد.

نیجریه ای ها در انتظار جام جهانی 2014

پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014

نیجریه سالهاست که از آن تیم شگفتی ساز جام جهانی 94 و 98 فاصله گرفته است اما هنوز هم یکی از نمایندگان پرقدرت آفریقا محسوب می‌شود. بازیکنان این تیم از نظر قدرت بندی، سرعت و استقامت در سطح بالایی قرار دارند و این خود برگ برنده ای برای تیم آن‌هاست.

نیجریه در گروه آرژانتین، بوسنی و هرزگوین و تیم ملی ایران قرار دارد، این گروه از نظر نیجریه ای‌ها گروه سختی نیست اما ما ایرانی‌ها امیدواریم که تیم ملی کشورمان آنقدر خوب ظاهر شود که اگر آرژانتین را از همین الان صعود کرده فرض کنیم ایران تیم دومی باشد که به دور بعد صعود می‌کند و حذف نیجریه. اما اگر خدایی ناکرده چنین نشود و نیجریه ای‌ها بتوانند صعود کنند در یک هشتم با یکی از تیم‌های سوئیس، اکوادور، فرانسه و یا هندوراس روبور خواهند شد.



:: موضوعات مرتبط: معرفی تیم های حاظر در2014، ،
:: برچسب‌ها: , نیجریه, , ای, , ها, , در, , انتظار, , جام, , جهانی, , 20, , , , 4,

نویسنده : علی شرفی تاریخ : سه شنبه 27 خرداد 1393

سومین قهرمانی جام جهانی در انتظار آرژانتین

سومین قهرمانی جام جهانی در انتظار آرژانتین

 

سومین قهرمانی جام جهانی در انتظار آرژانتین

نام رسمی در فیفا: Republica Argentina, ARG
رتبه فعلی در رده بندی فیفا: 3
قهرمانی در جام جهانی: 2
رنگ لباس اول: راه راه آبی و سفید
سرمربی فعلی: آلخاندرو سابه‌یا

تیم ملی آرژانتین یکی از ابر قدرت‌های فوتبال جهان است، این تیم که برخاسته از کشوری بزرگ و نسبتا پرجمعیت است، تاکنون 4 بار در فینال جام جهانی حاضر و دو بار در 1978 و 1986 قهرمان این جام شده است. ستاره تاریخی تیم ملی آرژانتین «دیگو مارادونا» در نظرسنجی اینترنتی سایت فیفا در سال 2002 به عنوان بهترین بازیکن قرن بیستم انتخاب شد و گلی که در سال 1986 وارد دروازه انگلستان کرد بهترین گل قرن نام گرفت.

صعود به جام جهانی 2014

آرژانتین در مقدماتی جام جهانی در منطقه آمریکای جنوبی موسوم به کونمبول به رقابت می‌پرداخت، آن‌ها در یک گروه نه تیمه با کلمبیا، شیلی، اکوادور، اروگوئه، ونزوئلا، پرو، بولیوی، و پاراگوئه قرار داشتند، پر واضح است که هر نه تیم این گروه بسیار قوی هستند و همه در حد و اندازه‌های شرکت در جام جهانی می‌باشند، این خود سختی صعود از بین این نه تیم را مشخص می‌کند. اما آرزانتین با کمک ستاره‌های خود همچون لیونل مسی، آگوئرو، هیگوین، دی ماریا و … از 16 بازی خود در این گروه 9 بار برنده شدند، پنج بار مساوی و دو بار هم تن به شکست دادند، در نهایت هم با 32 امتیاز و به عنوان سرگروه بعد از برزیل ِ میزبان دومین تیم آمریکای جنوبی بودند که به جام جهانی راه می‌یابد.

تاریخچه حضور در جام جهانی

در اولین دوره جام جهانی در سال 1930 که اروگوئه میزبان بود، آرژانتینی‌ها هم حضور داشتند. هم گروهان آرژانتین شیلی، فرانسه و مکزیک بودند، گل زنی‌های استابیلی و درخشش دیگر بازیکنان شرایط را برای اول شدن و صعود آرژانتین به مرحله نیمه نهایی فراهم کرد. آن‌ها در بازی مقابل آمریکا در نیمه نهایی باز هم حماسی ظاهر شدند و 6-1 پیروز گشتند. در فینال اما این بازیکنان اروگوئه بودند که با گل زود هنگام خود نبض بازی را در دست گرفته و به کمک شرایط میزبانی آرژانتین را مغلوب خود نمودند و قهرمانی را از آن خود کردند. استابیلی با 6 گلی که برای آرژانتین به ثمر رساند آقای گل این مسابقات شد.

آرژانتین در سال 1978 فرصت میزبانی جام جهانی را یافت، آنها به کمک مربی گری «سزار لوئیس منوتی» و گل زنی‌های ستاره تیمشان «ماریو کمپس» از مرحله اول گروهی صعود کردند و در مرحله بعد با رقیب سنتی‌شان برزیل هم گروه شدند. در بازی آخر این گروه آرژانتین باید به پرو حداقل چهار گل می‌زد تا به فینال برسد در غیر این صورت برزیل به فینال راه میافت، آن‌ها موفق شدند 6-0 برنده شوند. این پیروزی البته با جنجال زیاد همراه شد و برزیل که از دستیابی به فینال ناکام مانده بود آرژانتین را به تبانی متهم کرد. به هرحال راه راه پوشان آرژانتین در فینال مقابل هلند به کمک حمایت همه جانبه هفتاد هزار نفر هوادارشان در ورزشگاه مونومنتال ِ بوینس آیرس و گلزنی کمپس 3-1 پیروز شدند و برای اولین بار قهرمان جام جهانی شدند.

سومین قهرمانی جام جهانی در انتظار آرژانتین

8 سال بعد آرژانتینی‌ها وارد مکزیک شدند تا در جام جهانی 1986 شرکت کنند، این بار درخشش اسطوره فوتبال این کشور «دیگو مارادونا» قدرت آن‌ها را چند برابر کرده بود، آن‌ها پس از صعود از گروه خود با اروگوئه در یک هشتم برخورد کردند و این تیم را 1-0 شکست دادند، در بازی بعد مقابل انگلیس یکی از تاریخی‌ترین بازی‌های تاریخ فوتبال را به نمایش گذاشتند، مارادونا در این بازی یک گل با دست وارد دروازه کرد و چهار دقیقه بعد از این گل موفق شد تک نفره همه بازیکنان انگلستان را دریبل کرده و گل دوم تیمش را به ثمر برساند، سال‌ها بعد این گل بهترین گل قرن بیستم لقب گرفت، این بازی سرانجام 2-1 به پایان رسید. آن‌ها در نیمه نهایی باز با گل زنی مارادونا بلژیک را بردند. در فینال مقابل آلمان غربی هم آرژانتین از کمک‌های مارادونا بی نصیب نماند و با سه پاس گل این بازیکن آلمان را 3-2 برد و برای بار دوم قهرمان جام جهانی شد.

در 1990 آرژانتین یکبار دیگر به فینال راه یافت اما قهرمان نشد و به نائب قهرمانی بسنده کرد. پس از این آن‌ها در هیچ دوره ای درخشش آنچنانی نداشتند و از هرگز از مرحله یک چهارم نهایی فراتر نرفتند. در آخرین جام در سال 2010 هم در یک چهارم مغلوب آلمان شدند و کنار رفتند.

پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014

آرژانتین به عنوان یک همسایه با شرایط بازی در ورزشگاه‌های برزیل آشنایی کامل دارد، آن‌ها که بارها در تورنومنت های مختلف در برابر بزریل بازی کرده‌اند نسبت به رقبای خود از قاره‌های دیگر از این نظر موقعیت بهتری دارند.

سومین قهرمانی جام جهانی در انتظار آرژانتین

هم گروهان آرژانتین بوسنی و هرزگوین، نیجریه و تیم ملی ایران هستند، برای آرژانتینی‌ها این یک گروه ساده برای صعود است اما برای تیم‌های دیگر این گروه مثل تیم ملی کشورمان فرصتی است برای بازی کردن در برابر بهترین بازیکنان جهان، کما اینکه از همان اولین لحظات قرعه کشی جام جهانی و هم گروهی ایران با آرژانتین صحبت‌ها بر سر رقابت میان بازیکنان این دو تیم بالا گرفت و هنوز هم ادامه دارد.

آرژانتین در صورت اول شدن با تیم دوم گروه E یعنی، سوئیس، فرانسه، اکوادور یا هندوراس بازی یک هشتمش را برگزار خواهد کرد.



:: موضوعات مرتبط: معرفی تیم های حاظر در2014، ،
:: برچسب‌ها: , سومین, , قهرمانی, , جام, , جهانی, , در, , انتظار, , آرژانتین, ,

نویسنده : علی شرفی تاریخ : سه شنبه 27 خرداد 1393

اروگوئه به دنبال تکرار موفقیت ها در جام جهانی

 

اروگوئه به دنبال تکرار موفقیت ها در جام جهانی


 

اروگوئه به دنبال تکرار موفقیت ها در جام جهانی

نام رسمی در فیفا: Republica Oriental del Uruguay, URU
رتبه فعلی در رده بندی فیفا: 6
قهرمانی در جام جهانی: 2
رنگ لباس اول: آبی فیروزه ای
سرمربی فعلی: اسکار تابارس

سرزمین اروگوئه با جمعیتی در حدود 3 میلیون نفر، از کم جمعیت‌ترین کشورهای آمریکای لاتین به شمار می‌آید. اما بنا به گزارشات، 250000 نفر در این کشور به بازی فوتبال مشغول هستند و از حیث بازیکنان صادر شده نسبت به جمعیت، حتی بالاتر از برزیل قرار دارند. اروگوئه تیم اولین‌های جام جهانی محسوب می‌شود و شاید این تیم را بتوان نوستالوژیک ترین تیم جام جهانی نامید. در سالیان بسیار دور آن‌ها حاکم بلامنازع جام‌های جهانی بودند ولی پس از چند دهه افت، مجددا به روزهای خوش دهه 30 و 50 میلادی بازگشته‌اند. این تیم دوبار در سالهای 1930 و 1950 قهرمان جهان شد. آن‌ها همچنین در 15 دوره برنده جام ملت‌های آمریکای لاتین موسوم به کوپا آمریکا شده‌اند.

صعود به جام جهانی 2014

مقدماتی جام جهانی 2014 در منطقه آمریکای لاتین با حضور نه تیم برگزار شد برزیل به عنوان تیم میزبان از پیش صعود کرده بود واین کار را برای سایر تیم ها سخت می‌کرد. اروگوئه کار را به پیروزی 4 بر 2 مقابل بولیوی آغاز کرد و در 5 بازی نخست 11 امتیاز بدست آورد. اما در میانه راه نوار ناکامی‌های اروگوئه کلید خورد و کلمبیا این تیم را 4 بر صفر در هم کوبید. این روند تا هفته دوازدهم ادامه یافت و اروگوئه در استانه حذف قرار گرفت. تا اینکه در 4 هفته پایانی اروگوئه ای‌ها در 4 بازی حماسی 9 امتیاز گرفتند و به عنوان تیم 5 ام آمریکای لاتین به بازی پلی آف مقابل اردن راه یافتند. آن‌ها در بازی رفت و در زمین حریف روی نبوغ ادیسون کاوانی 5 بر صفر حریف آسیایی خود را در هم کوبیدند و بازی برگشت برای این تیم تشریفاتی شد و در خانه مقابل اردن به تساوی بدون گل دست یافتند و راهی جام جهانی برزیل شدند.

تاریخچه حضور در جام جهانی

اروگوئه نخستین تیم میزبان جام جهانی و نخستین فاتح این جام بود آسمانی‌ها در این جام با 2 پیروزی در مرحله گروهی به عنوان تیم اول به دور بعد صعود کردند ودر نیمه نهایی با 6 گل یوگوسلاوی را در هم کوبیدند و حریف آرژانتین در دیدار پایانی شدند. در آن زمان جمعیت شهر مونته ویدئو به 300000 نفر محدود می‌شد ولی با این حال ورزشگاه 63500 نفری سنتانریو 93000 تماشگر را به چشم خود دید. که این بازی نیز در پایان با پیروزی 4 بر 2 اروگوئه همراه بود و این تیم اولین قهرمان جهان لقب گرفت.

اروگوئه در دو جام جهانی بعد غایب بود تا اینکه در جام جهانی 1950 برزیل بار دیگر درخشید. آن‌ها در این جام، بولیوی را با هشت گل در هم کوبیدند. سپس در ادامه راه باید با 4 تیم برتر در یک گروه مسابقه می‌دادند و تیم اول قهرمان جهان می‌شد. در بازی فینال برزیل فقط به یک مساوی نیاز داشت تا قهرمان شود و تا دقیقه 79 بازی با تساوی یک بر یک دنبال می‌شد. که چیگیا بازیکن اروگوئه در دقیقه 79 دروازه باربوسا را گشود و 173000 تماشاگر ورزشگاه ماراکانا را به حیرت فرو برد. باربوسا مورد شماتت مردم برزیل قرار گرفت و خیلی زود فوتبال را کنار گذاشت او بعدها گفت: حداکثر مدت زندان برای هر جرمی در برزیل 30 سال است ولی من یک عمر خانه نشین شدم.

اروگوئه در جام جهانی 1954 سوییس هم چهارم شد این عنوان مجددا در سال‌های 1970 و 2010 نیز حاصل شد. کارشناسان مقام چهارمی این تیم در جام جهانی 2010 را رنسانس فوتبال اروگوئه می‌دانند.

پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014

مقدماتی جام جهانی نشان داد که آسمانی‌ها تیمی پرنوسان هستند. گاه پیش می‌آید که تیمی را در خارج از خانه گلباران می‌کنند و در مقابل همان تیم در خانه شکست می‌خورند که شاید این خصیصه از ویژگی‌های فوتبال آمریکای لاتین باشد.

آن‌ها در آخرین تورنمت معتبر جهانی در جام کنفدراسیون ها با ارئه بازی‌های تماشاگر پسند چهارم شدند.

از ویژگی‌های این تیم خط حمله زهردار آن است که با وجود بازیکنانی مثل لوییس سوارز و ادیسون کاوانی باید از این تیم انتظار بازی‌های پر گل داشت.

از میان بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی اروگوئه سه بازیکن در باشگاه‌های برزیل بازی می‌کنند که می‌توان آشنایی آن‌ها را با جو استادیوم‌های برزیل یک خصوصیت مثبت تلقی کرد و از طرفی تیم های اروپایی هم گروه اروگوئه نظیر ایتالیا و انگلستان همواره در آمریکای جنوبی ناکام بوده‌اند و البته دیگر حریف این تیم یعنی کاستاریکا، شانس چندانی برای صعود ندارد.

مردم اروگوئه معتقدند که برزیل برای آن‌ها خوش یمن است و اگر از دید خرافات به قضیه بنگریم شانس اروگوئه از این نظر هم برای کسب نتایج قابل قبول زیاد است.



:: موضوعات مرتبط: معرفی تیم های حاظر در2014، ،
:: برچسب‌ها: , اروگوئه, , به, , دنبال, , تکرار, , موفقیت, , ها, , در, , جام, , جهانی, ,

نویسنده : علی شرفی تاریخ : سه شنبه 27 خرداد 1393

اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی در جام جهانی2014

اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی در جام جهانی2014

 

اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی در جام جهانی 2014

نام رسمی در فیفا: Reino de España, ESP
رتبه فعلی در ردبندی فیفا: 1
قهرمانی در جام جهانی: 1
رنگ لباس اول: نارنجی
سرمربی فعلی: ویسنته دل بوسکه

یکی دیگر از اعضای باشگاه هشت نفره قهرمانان جام جهانی، تیم ملی اسپانیاست، آن‌ها در آخرین جام جهانی برگزار شده یعنی 2010 آفریقای جنوبی توانسته‌اند به این مهم دست یابند. این تیم همچنین بر طبق رده بندی فیفا در حال حاضر قویترین تیم دنیا به حساب می‌آید.

تیم ملی اسپانیا تا همین اواخر عضوی از ابرقدرت‌های جهان به شمار نمی‌رفت و یکی از سطح متوسط‌های اروپا بود، اما در شروع سده بیست و یکم به یکباره این تیم متحول شد. گفته می‌شود این تحول ناشی از کار در سطح ملی نیست، بلکه همه چیز به باشگاه‌ها و لیگ این کشور یعنی لالیگا بر می‌گردد؛ رقابت شدید میان دو باشگاه بزرگ لالیگا، بارسلونا و رئال مادرید که از سراسر دنیا طرفداران زیادی به خود جلب کرده‌اند موجب شد روح فوتبال در اسپانیا متعالی گردد و استعدادهای جوان این کشور روز به روز بهتر و بیشتر شناخته شده و در راه متبلور کردن این استعدادها گام‌های ارزشمند تری برداشته شود. کما که بیشتر بازیکنان ملی پوش اسپانیا عضو یکی از دو باشگاه رئال مادرید یا بارسلونا هستند.

صعود به جام جهانی 2014

اسپانیا در مقدماتی جام جهانی اروپا در یکی از سخت‌ترین گروه‌ها با فرانسه، فنلاند، گرجستان و بلاروس قرار داشت، آن‌ها البته نهایتا سربلند بیرون آمدند و با 8 برد، 6 تساوی و 2 باخت به عنوان سرگروه مستقیما به جام جهانی راه یافتند.

تاریخچه حضور در جام جهانی

1934 در ایتالیا جام جهانی ای کاملا حذفی برگزار شد که اولین حضور اسپانیا در جام جهانی هم درآنجا رقم خورد. آن‌ها در اولین بازی خود موفق شدند برزیل را شکست دهند و به یک چهارم نهایی برسند؛ اما در این مرحله زورشان به تیم میزبان یعنی ایتالیا نرسید و در حالی که در بازی اول، دو تیم مساوی شده بودند یک بازی دیگر به عنوان برگشت برگزار شد تا تکلیف تیم برنده مشخص شود. که البته برنده ایتالیا بود و اسپانیا از دور رقابت‌ها کنار رفت.

برزیل سال 1950 میزبان جام جهانی ای بود که در دو مرحله گروهی برگزار می‌شد. یکی از میهمانان این دوره اسپانیا بود. آن‌ها در مرحله گروهی هر سه حریف خود را شکست دادند و قدرتمندانه به مرحله دوم گروهی صعود کرده و با اروگوئه، برزیل و سوئد هم گروه شدند. در این مرحله کاملا برعکس مرحله قبل بسیار بد نتیجه گرفتند و تنها یک تساوی مقابل اروگوئه ذخیره کردند و در دو بازی دیگر خود مغلوب گشتند و به این ترتیب با یک امتیاز به عنوان چهارمی جهان بسنده کردند.

اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی در جام جهانی 2014

سال 2010 آخرین و پرافتخارترین حضور اسپانیایی‌ها در جام جهانی بوده است. آن‌ها در مرحله اول هندوراس و شیلی را بردند و به سوئیس باختند اما به خاطر تفاضل گل بیشتر نسبت به این تیم به عنوان سرگروه با تیم دوم گروه G یعنی پرتغال روبرو شدند، از همینجا سریال بردهای یک بر صفر اسپانیایی‌ها شروع شد، آن‌ها ابتدا پرتغال را با این نتیجه از پیش رو برداشتند و سپس نوبت پاراگوئه و آلمان بود، در فینال هم مقابل هلند اگرچه در 90 دقیقه گلی بین دو تیم رد و بدل نشد، اما در آخرین دقایق وقت اضافه اینیستا هافبک اسطوره ای اسپانیا چهارمین برد 1-0 آن‌ها را رقم زد و قهرمانی جام جهانی را به آن‌ها هدیه داد.

پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014

اگرچه اسپانیا با آن تیم قدرتمند چهار سال پیشش کمی تفاوت کرده است، اما هنوز هم به عنوان یکی از جدی‌ترین مدعیان قهرمانی در جام جهانی به حساب می‌آید.

اسپانیایی‌ها سابقه قهرمانی در قاره ای غیر از قاره خود در 2010 را دارند، اما در آفریقا، مدعی مطرحی برای قهرمانی وجود نداشت در حالی که این بار جام جهانی در قاره ای برگزار می‌شود که سه تیم مدعی یعنی، برزیل، آرژانتین و حتی اروگوئه را دارد و این کمی شانس اسپانیایی‌ها را تضعیف کرده است.

اسپانیا در مرحله گروهی 2014 با هلند، شیلی و استرالیا هم گروه شده است. جای هیچ اشتباهی نیست، این یکی از سخت‌ترین گروه‌ها است. بنابراین هیچ بعید نیست مدافع عنوان قهرمانی که معمولا موتورش کمی دیر روشن می‌شود در اولین مرحله جام جهانی زمین گیر شود و خیلی زود شاهد حذف یکی از اصلی‌ترین شانس‌های قهرمانی باشیم. البته اگر عینک بدبینی را برداریم و اسپانیا را از همین الان صعود کرده فرض کنیم حریف این تیم در یک هشتم یکی از تیم های برزیل، کرواسی، مکزیک و یا کامرون خواهد بود.



:: موضوعات مرتبط: معرفی تیم های حاظر در2014، ،
:: برچسب‌ها: , اسپانیا, , مدافع, , عنوان, , قهرمانی, , در, , جام, , جهانی20, , 14, ,

نویسنده : علی شرفی تاریخ : سه شنبه 27 خرداد 1393

آلمان به دنبال قهرمانی در جام جهانی 2014

آلمان به دنبال قهرمانی در جام جهانی 2014

آلمان به دنبال قهرمانی در جام جهانی 2014

نام رسمی در فیفا: Bundesrepublik Deutschland, GER
رتبه فعلی در رده بندی فیفا: 2
قهرمانی در جام جهانی: 3
رنگ لباس اول: سفید
سرمربی فعلی: یوآخیم لو

تیم ملی آلمان با سه عنوان قهرمانی در جام جهانی، پس از برزیل و ایتالیا سومین تیم پرافتخار جهان در این زمینه است، این تیم از 19 بار جام جهانی برگزار شده 17 بارش را حضور داشته است، دو دوره ای هم که غایب بوده است به سال 1930 که خود آلمان شرکت نکرد و 1950 که کشور آلمان توسط نیروهای متفقین تحت اشغال در آمده بود برمیگردد. این تیم از 17 باری هم که در جام جهانی شرکت کرده است 12 بار تا نیمه نهایی بالا رفته و این خودش نوعی رکورد در جام جهانی محسوب می‌شود، همچنین آلمان در تعداد بازی در این جام نیز با 99 بازی رکورد دار می‌باشد.

تیم ملی آلمان پس از جنگ جهانی دوم به سه تیم آلمان غربی، آلمان شرقی و تیم ملی زارلند تجزیه شد. اصلی‌ترین و قوی ترین آن‌ها البته آلمان غربی بود. در سال 1990 که آلمان شرقی و غربی متحد شدند تیم ملی آلمان فعلی دوباره موجودیت یافت.

آلمان به دنبال قهرمانی در جام جهانی 2014

صعود به جام جهانی 2014

مقدماتی جام جهانی در اروپا برای آلمان هم گروهی با سوئد، اتریش، جمهوری ایرلند، قزاقستان و جزایر فارو را به همراه داشت. مثل همیشه بازی تاکتیکی و هماهنگ از نکات کلیدی بازی آلمانی‌ها در این مسابقات بود، برخورداری از ستاره‌هایی همچون مسعود اوزیل که 8 گل برای تیمش به ثمر رساند و مانوئل نویر، فلیپ لام، سامی خدیرا، سباتین شوان اشنایدر، لوکاس پودولسکی، نیکلای مولر، ماریو گومز و میرسلاو کلوزه که همه در حد و اندازه‌های بهترین بازیکنان جهان هستند باعث شد آلمانی‌ها از 10 بازی 9 بار پیروز شوند و فقط یکبار برابر سوئد متوقف شوند. آنها با 28 امتیازی که کسب کردند ضمن سرگروهی به عنوان پنجمین تیم اروپایی به جام جهانی 2014 صعود کردند.

آلمان به دنبال قهرمانی در جام جهانی 2014

تاریخچه حضور در جام جهانی

در سال 1954 آلمانی‌ها (با عنوان آلمان غربی) به سوئیس رفتند تا یکی از به یادماندنی‌ترین بازی‌های خود در جام جهانی را به نمایش بگذارند. عملکرد آن‌ها در مرحله گروهی اصلا خوب نبود، آن‌ها ترکیه را بردند اما برابر مجارستان شکست سنگین و دور از انتظار 8-3 را متحمل شدند و به دلیل برابری امتیاز با ترکیه یکبار دیگر تحت عنوان پلی آف با این تیم بازی کردند و برنده بیرون آمدند تا به مرحله حذفی صعود کنند، در این مرحله به ترتیب یوگوسلاوی و اتریش را شکست دادند و به فینال راه پیدا کردند، مجارستان آن پای دیگر فینال بود و اگرچه مجارستان آن زمان از قدرت‌های جهان به شمار می‌رفت اما برابر آلمان کاری از پیش نبرد و با یک شکست جام را به آلمانی‌ها تقدیم کرد واین اولین قهرمانی آن‌ها در جهان شد.

آلمان غربی سال 1974 عنوان میزبانی رقابت‌های جام جهانی را یدک می‌کشید و این زمینه ای بود برای خوش درخشیدن تیم ملی و بازیکنان اسطوره ای همچون «گرد مولر» و «فرانک بکن باور» در این جام بین المللی. آن‌ها که در اتفاقی جالب همگروه نیمه شرقی خود، یعنی آلمان شرقی شده بودند از پس پاره تن خود برنیامدند و برابر این تیم تن به شکست دادند. اما به لطف دو بردی که مقابل تیم های دیگر گروهشان کسب کرده بودند توفیق صعود به مرحله دوم گروهی را یافتند. در مرحله بعدی آن‌ها موفق تر از نیمه شرقیشان عمل کردند و به عنوان سرگروه سر از فینال رقابت‌ها در آورند، آلمان شرقی هم که در گروهی دیگر بازی می‌کرد در گروهش سوم شد و از بازی‌ها کنار رفت. در فینال مسابقات، این هلند بود که انتظار آلمان غربی را می‌کشید، آن‌ها از دقیقه 2 به کمک پنالتی از آلمان‌ها جلو افتادند اما بری‌تر و مولر در همان نیمه اول کار هلند را تمام کردند و آلمان غربی را برای دومین بار صاحب عنوان قهرمانی نمودند.

در جام جهانی سال 1990 در کشور ایتالیا یک بار دیگر آلمان غربی افتخار قهرمان شدن در جهان را پیدا کرد، آن‌ها ابتدا در گروه خود اول شدند و در مرحله حذفی هم از سد هلند، چکسلواکی و انگلستان گذشتند و در فینال در یک بازی پایاپای به کمک گل آندریاس برمه که از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید برای سومین بار جام جهانی را با خود به خانه بردند.

آلمان در آخرین جام جهانی حضور یافته‌اش در سال 2010 آفریقای جنوبی، موفق شد تا نیمه نهایی پیش برود اما مقابل اسپانیا نتوانست پیروز شود و از راهیابی به فینال بازماند، البته آن‌ها در رده بندی توانستند اروگوئه را از پیش رو بردارند و به مقام سوم جام جهانی دست پیدا کنند. در نهایت هم این اسپانیا بود که قهرمان جهان شد.

پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014

آلمان در گروه G مسابقات که شامل پرتغال، غنا و آمریکا هم می‌شود قرار دارد، اگرچه گروه نسبتا سختی است ولی به احتمال زیاد برای ابرقدرتی مثل آلمان مشکلی برای صعود وجود نخواهد داشت، آن‌ها در صورت اول شدن با تیم دوم گروه H که می‌تواند الجزایر، بلژیک، روسیه و یا کره جنوبی باشد در یک هشتم مصاف خواهند کرد.



:: موضوعات مرتبط: معرفی تیم های حاظر در2014، ،
:: برچسب‌ها: , آلمان, , به, , دنبال, , قهرمانی, , در, , جام, , جهانی, , , 2014,

نویسنده : علی شرفی تاریخ : سه شنبه 27 خرداد 1393

افق جام جهانی 2014 برای تیم ملی انگلیس

افق جام جهانی 2014 برای تیم ملی انگلیس

 



:: موضوعات مرتبط: معرفی تیم های حاظر در2014، ،
:: برچسب‌ها: , افق, , جام, , جهانی, , , 2, 01, 4 , برای, , تیم, , ملی, , انگلیس, ,

نویسنده : علی شرفی تاریخ : سه شنبه 27 خرداد 1393

حضور در جام جهانی به سبک بلژیکی ها

حضور در جام جهانی به سبک بلژیکی ها

حضور در جام جهانی به سبک بلژیکی ها

نام رسمی در فیفا: Royaume de Belgique/Koninkrijk, BEL
رتبه فعلی در ردبندی فیفا: 11
قهرمانی در جام جهانی: -
رنگ لباس اول: قرمز
سرمربی فعلی: مارک ویلموتس

 

تیم ملی بلژیک یکی از تیم‌های سطح متوسط اروپاست، این تیم تا کنون موفق شده است 11 بار در جام جهانی حضور یابد و این برای تیمی در این سطح رکورد خوبی به حساب می‌آید.

فوتبال ملی بلژیک از سال 1895 شکل گرفت و حدودا نه سال بعد در 1904 به عضویت فیفا درآمد. بهترین نتیجه ای که بلژیکی‌ها تاکنون در جام جهانی گرفته‌اند به سال 1986 برمی‌گردد که آن‌ها موفق شدند مقام چهارم جهان شوند.

صعود به جام جهانی

بلژیکی‌ها در مقدماتی جام جهانی یکی از شایسته‌ترین تیم‌ها در بین اروپایی‌ها بودند. درخشش هافبک جوان و آینده دار این تیم «ادن آزارد» و همچنین گلزنی های «کوین بروین» از جمله عواملی بود که به بلژیکی‌ها کمک کرد به امتیاز 26 دست یابند و سرگروه شوند. آن‌ها موفق شدند 8 بار پیروز شوند، 2 بار متوقف شدند و از همه مهم‌تر اینکه در این گروه هرگز شکست نخوردند و سومین اروپایی ای بودند که به جام جهانی صعود می‌کند.

تاریخچه حضور در جام جهانی

در 19 دوره جام جهانی ای که تاکنون برگزار شده است سهم حضور بلژیکی‌ها 11 بار بوده است، اما به جز 1986 که آن‌ها چهارم شدند، هرگز رتبه ای بالاتر از دهم کسب نکردند و می‌توان گفت که این برای تیمی با این همه سابقه در جام جهانی کمی عجیب است.

بلژیک در سال 1930 در اروگوئه به استقبال اولین جام جهانی رفت، آن‌ها در گروه پارگوئه و آمریکا بودند، اما موفق نشدند حتی یک گل به ثمر برسانند و در هر دو بازی با شکست مواجه شدند بنابراین بدون امتیاز به خانه برگشتند.

56 سال بعد بلژیکی‌ها به ضیافت جام جهانی 1986 در کشور مکزیک شتافتند. هم گروهی با مکزیک میزبان، پارگوئه و عراق سهم آن‌ها از اولین مرحله گروهی‌شان بود. بلژیک به کمک مربی کارکشته و خوش فکر خود «گای ثیس» و همچنین گلزن با تکینکشان «وندنبرگ» توانشتند با پشت سر گذاشتن عراق پا به مرحله حذفی بگذارند.

اولین حریف مرحله حذفی بلژیک، شوروی سابق بود، بازی برابر این تیم پر گل و نفس گیر پیش می‌رفت، در 90 دقیقه وقت قانونی بازی سهم هر کدام از دو تیم 2 گل بود. در وقت‌های اضافه هافبک بلند قامت و جوان بلژیک «استفان دمول» تیمش را جلو انداخت و سپس «نیکو کالسن» گل چهارم را هم به ثمر رساند تا آب سردی شود بر امیدهای تیم ملی شوروی. یک دقیقه بعد اگرچه داور برای شوروی یک پنالتی گرفت و «بلانف» زننده هر سه گل تیمش آن را وارد دروازه حریف کرد اما در نهایت این بلژیک بود که با نتیجه 4-3 به عنوان پیروز از میدان بیرون آمد.

در بازی بعد بلژیک مقابل اسپانیا ظاهر شد، این بازی تا دقایق انتهایی 1-0 به نفع بلژیک پیش می‌رفت تا اینکه در دقیقه 85 «خوان سنور» که مربی اسپانیا او را در یک تعویض به موقع وارد بازی کرده بود کار را به تساوی کشاند و این بار هم بلژیک نتوانست در دقایق قانونی بازی پیروز میدان گردد. در وقت‌های اضافه هم هیچ کدام از دو تیم موفق به گل زنی نشدند و کار به ضربات پنالتی کشیده شد. در پنالتی الوی ِ اسپانیایی ضربه دوم تیمش را به هدر داد و بلژیکی‌ها همه ضربات خود را به گل نشاندند و به عنوان برنده بازی به نیمه نهایی راه یافتند.

بلژیکی‌ها در بازی نیمه نهایی مقابل آرژانتین نتوانستند گلی به ثمر برسانند و ضمن شکست و از رسیدن به فینال ناکام ماندند تا در رده بندی برای نائل شدن به مقام سومی با فرانسه بجنگند. در این بازی هم یکبار دیگر بازی آن‌ها به وقت‌های اضافی کشیده شد اما این بار بلژیکی‌ها به خوش شانسی دو بازی قبل نبودند و با دو گلی که در دقایق 104 و 111 دریافت کردند به همان مقام چهارمی جهان بسنده کردند.

آخرین باری که بلژیکی‌ها در جام جهانی حضور به هم رساندند به سال 2002 در کره و ژاپن بر می‌گردد، آن‌ها پس از صعود از گروه خود در یک هشتم به برزیل خوردند که قوی‌ترین تیم آن دوره بود، بلژیک 2-0 بازی را باخت و از گردونه مسابقات کنار رفت، برزیل هم در نهایت قهرمان این جام شد.

پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014

مارک ویلموتس، مربی تیم بلژیک اگرچه توانست باعث درخشش تیمش در مقدماتی شود و پس از 12 سال آن را مستقیم و بدون دردسر راهی جام جهانی کند اما در دو بازی دوستانه مقابل کلمبیا و ژاپن موفق عمل نکرده و در هردو بازی با شکست مواجه شده است. شاگردان ویلموتس همچنین دو بازی تدارکاتی دیگر با لوکزامبورگ و ساحل عاج انجام خواهند داد و اگر او در این دو بازی نتواند ضعف‌های تیمش را برطرف کند مطمئنا در جام جهانی با مشکل مواجه خواهد شد.

بلژیک در گروه H رقابت‌های جام جهانی با الجزایر، روسیه و کره جنوبی هم گروه است و در صورت صعود باید با یکی از تیم‌های آلمان، پرتغال، غنا یا آمریکا بازی یک هشتم را برگزار کند.



:: موضوعات مرتبط: معرفی تیم های حاظر در2014، ،
:: برچسب‌ها: , حضور, , در, , جام, , جهانی, , به, , سبک, , بلژیکی, , ها, ,

نویسنده : علی شرفی تاریخ : سه شنبه 27 خرداد 1393

هجدهمین حضور ایتالیا در جام جهانی

 

هجدهمین حضور ایتالیا در جام جهانی

 

نام رسمی در فیفا: Repubblica Italiana, ITA رتبه فعلی در رده بندی فیفا: 7 قهرمانی در جام جهانی: 4 رنگ لباس اول: لاجوردی سرمربی فعلی: چزاره پراندلی  تیم ملی ایتالیا بعد از برزیل پر افتخارترین کشور در عرصه جام‌های جهانی می‌باشد، این تیم تا کنون چهار بار در 1934، 1938، 1982 و 2006 فاتح جام جهانی و دو بار هم نائب قهرمان این رقابت‌ها شده است. فوتبال ملی ایتالیا از سال 1898 آغاز شد و در 1905 رسما به فیفا پیوست این کشور به جز 2014 مجموعا 17 بار به جام جهانی راه یافته است.  صعود به جام جهانی ایتالیا در مقدماتی جام جهانی در اروپا در گروه B قرار داشت، هم گروهانش دانمارک، جمهوری چک، بلغارستان، ارمنستان و جزایر فارو بودند. صعود از این گروه کار سختی برای لاجوردی پوشان نبود، آن‌ها اگرچه چهار بار برابر حریفان خود متوقف شدند ولی هر شش بازی دیگر خود را بردند تا جمع امتیازاتشان به 22 رسیده و در گروهشان اول شوند، به این ترتیب پس از هلند دومین تیم اروپایی بودند که به جام جهانی 2014 صعود می‌کند. تاریخچه حضور در جام جهانی در سال 1934 ایتالیا خود میزبان جام جهانی بود، در این دوره مرحله گروهی وجود نداشت و همه بازی‌ها حذفی بودند، ایتالیا به ترتیب آمریکا، اسپانیا و اتریش را از پیش رو برداشت و به بازی فینال رسید. در فینال در حالی که در نود دقیقه قانونی بازی با چکسلواکی مساوی بود توانست در وقت اضافه پیروز شده و اولین جام جهانی‌اش را به خانه ببرد. در 1938 جام جهانی در فرانسه باز هم کاملا حذفی برگزار شد. ایتالیا این بار نروژ، فرانسه‌ی میزبان و برزیل را حذف کرد و پا به فینال رقابت‌ها گذاشت، طرف دیگر فینال مجارستان بود، کشوری که در آن زمان از قدرت‌های فوتبال جهان به شمار می‌رفت. این تیم در نهایت اما حریف ایتالیا نشد و 4-2 مغلوب گردید و ایتالیا برای دومین بار پیاپی قهرمان جام جهانی شد. ایتالیا در 1982 یکبار دیگر قدرتمند ظاهر شد، اسپانیا میزبان این دوره بود و رقابت‌ها به صورت چهار مرحله ای، شامل دو مرحله گروهی و دو مرحله حذفی برگزار می‌شد. ایتالیا از هر دو مرحله گروهی صعود کرد و سپس در فینال توانست مقابل آلمان غربی 3-1 پیروز شود تا این سومین بار باشد که قهرمان جهان می‌شوند. 2006 سال سختی برای فوتبال ایتالیا بود، تحقیقات پلیس و دادگاه‌های این کشور درباره فساد و تبانی کار را به جایی رسانده بود که بسیاری از چهره‌ها و تیم‌های فوتبالی مطرح لیگ این کشور متهم شده و قرار بود مشمول مجازات‌های سنگینی شوند، با این همه، بازیکنان و کادر فنی این کشور به محل برگزاری مسابقات جام جهانی در آلمان رفتند تا در گروه غنا، جمهوری چک و آمریکا به رقابت بپردازند، آن‌ها غنا و جمهوری چک را بردند و با آمریکا 1-1 مساوی کردند تا به عنوان تیم اول به مرحله حذفی صعود کنند. سپس موفق شدند استرالیا را در اولین بازی حذفی خود برده و بعدا اوکراین را هم شکست دهند. در نیمه نهایی مقابل آلمان که میزبان رقابت‌ها هم بود بازیشان به وقت اضافه کشیده شد اما سرانجام این ایتالیا بود که برنده بیرون آمد و به فینال رسید. آن پای دیگر فینال فرانسه بود که به شدت برای قهرمانی می‌جنگید. رقابت میان فرانسوی‌ها و ایتالیایی‌ها 1-1 و پایاپای و نفس گیر پیش می‌رفت، تا اینکه زین الدین زیدان ستاره فرانسه و زننده گل اول تیمش با سر به شکم مدافع ایتالیا کوبید و داور او را از زمین اخراج کرد و همین برای ایتالیا فرصت چیرگی بر بازی را فراهم کرد، 120 دقیقه گذشت و هیچ یک از دو تیم نتوانست پیروز میدان شود و کار به ضربات پنالتی کشیده شد. فرانسوی‌ها که بعد از اخراج کاپیتانشان رحیه خود را از دست داده بودند در پنالتی مغلوب بازیکنان و دروازبان خوب تیم حریف «جیان لوئیجی بوفون» شدند. تا این ایتالیاها باشند که چهارمین جام جهانی خود را بالای سر می‌برند. در 2010 ایتالیایی‌ها یکی از بدترین عملکردهای خود در جام‌های جهانی را به نمایش گذاشتند و با دو تساوی و یک باخت در گروه خود آخر شده و از گردونه مسابقات کنار رفتند. پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014 ایتالیایی‌ها از آن دسته تیم‌های متعصب جام جهانی هستند که نمی‌توان به خوبی بازی‌هایشان را پیش بینی کرد، آن‌ها گاه برابر بهترین تیم‌های جهان پر قدرت ظاهر شده و نتایج دور از انتظاری می‌گیرند و گاهی هم مقابل تیم‌های ضعیف تر هوادارنشان را ناامید می‌کنند. آن‌ها در جام جهانی 2014 در گروه D قرار گرفته‌اند، هم گروه با اروگوئه، کاستاریکا و انگلیس. نکته اینجاست که اگر نتوانند انگلیسی‌ها را مهار کنند مقابل اروگوئه که از شرایط آب و هوایی و زمانی برزیل سود می‌برد به مشکل بر خواهند خورد. ولی اگر نیتجه بگیرند و به مرحله بعد صعود کنند باید با تیم اول یا دوم گروه C که یکی از چهار تیم کلمبیا، یونان، ساحل عاج یا ژاپن است بازی بکنند که خیلی هم سخت به نظر نمی‌رسد.

نام رسمی در فیفا: Repubblica Italiana, ITA
رتبه فعلی در رده بندی فیفا: 7
قهرمانی در جام جهانی: 4
رنگ لباس اول: لاجوردی
سرمربی فعلی: چزاره پراندلی

 

تیم ملی ایتالیا بعد از برزیل پر افتخارترین کشور در عرصه جام‌های جهانی می‌باشد، این تیم تا کنون چهار بار در 1934، 1938، 1982 و 2006 فاتح جام جهانی و دو بار هم نائب قهرمان این رقابت‌ها شده است.

فوتبال ملی ایتالیا از سال 1898 آغاز شد و در 1905 رسما به فیفا پیوست این کشور به جز 2014 مجموعا 17 بار به جام جهانی راه یافته است.

نام رسمی در فیفا: Repubblica Italiana, ITA رتبه فعلی در رده بندی فیفا: 7 قهرمانی در جام جهانی: 4 رنگ لباس اول: لاجوردی سرمربی فعلی: چزاره پراندلی  تیم ملی ایتالیا بعد از برزیل پر افتخارترین کشور در عرصه جام‌های جهانی می‌باشد، این تیم تا کنون چهار بار در 1934، 1938، 1982 و 2006 فاتح جام جهانی و دو بار هم نائب قهرمان این رقابت‌ها شده است. فوتبال ملی ایتالیا از سال 1898 آغاز شد و در 1905 رسما به فیفا پیوست این کشور به جز 2014 مجموعا 17 بار به جام جهانی راه یافته است.  صعود به جام جهانی ایتالیا در مقدماتی جام جهانی در اروپا در گروه B قرار داشت، هم گروهانش دانمارک، جمهوری چک، بلغارستان، ارمنستان و جزایر فارو بودند. صعود از این گروه کار سختی برای لاجوردی پوشان نبود، آن‌ها اگرچه چهار بار برابر حریفان خود متوقف شدند ولی هر شش بازی دیگر خود را بردند تا جمع امتیازاتشان به 22 رسیده و در گروهشان اول شوند، به این ترتیب پس از هلند دومین تیم اروپایی بودند که به جام جهانی 2014 صعود می‌کند. تاریخچه حضور در جام جهانی در سال 1934 ایتالیا خود میزبان جام جهانی بود، در این دوره مرحله گروهی وجود نداشت و همه بازی‌ها حذفی بودند، ایتالیا به ترتیب آمریکا، اسپانیا و اتریش را از پیش رو برداشت و به بازی فینال رسید. در فینال در حالی که در نود دقیقه قانونی بازی با چکسلواکی مساوی بود توانست در وقت اضافه پیروز شده و اولین جام جهانی‌اش را به خانه ببرد. در 1938 جام جهانی در فرانسه باز هم کاملا حذفی برگزار شد. ایتالیا این بار نروژ، فرانسه‌ی میزبان و برزیل را حذف کرد و پا به فینال رقابت‌ها گذاشت، طرف دیگر فینال مجارستان بود، کشوری که در آن زمان از قدرت‌های فوتبال جهان به شمار می‌رفت. این تیم در نهایت اما حریف ایتالیا نشد و 4-2 مغلوب گردید و ایتالیا برای دومین بار پیاپی قهرمان جام جهانی شد. ایتالیا در 1982 یکبار دیگر قدرتمند ظاهر شد، اسپانیا میزبان این دوره بود و رقابت‌ها به صورت چهار مرحله ای، شامل دو مرحله گروهی و دو مرحله حذفی برگزار می‌شد. ایتالیا از هر دو مرحله گروهی صعود کرد و سپس در فینال توانست مقابل آلمان غربی 3-1 پیروز شود تا این سومین بار باشد که قهرمان جهان می‌شوند. 2006 سال سختی برای فوتبال ایتالیا بود، تحقیقات پلیس و دادگاه‌های این کشور درباره فساد و تبانی کار را به جایی رسانده بود که بسیاری از چهره‌ها و تیم‌های فوتبالی مطرح لیگ این کشور متهم شده و قرار بود مشمول مجازات‌های سنگینی شوند، با این همه، بازیکنان و کادر فنی این کشور به محل برگزاری مسابقات جام جهانی در آلمان رفتند تا در گروه غنا، جمهوری چک و آمریکا به رقابت بپردازند، آن‌ها غنا و جمهوری چک را بردند و با آمریکا 1-1 مساوی کردند تا به عنوان تیم اول به مرحله حذفی صعود کنند. سپس موفق شدند استرالیا را در اولین بازی حذفی خود برده و بعدا اوکراین را هم شکست دهند. در نیمه نهایی مقابل آلمان که میزبان رقابت‌ها هم بود بازیشان به وقت اضافه کشیده شد اما سرانجام این ایتالیا بود که برنده بیرون آمد و به فینال رسید. آن پای دیگر فینال فرانسه بود که به شدت برای قهرمانی می‌جنگید. رقابت میان فرانسوی‌ها و ایتالیایی‌ها 1-1 و پایاپای و نفس گیر پیش می‌رفت، تا اینکه زین الدین زیدان ستاره فرانسه و زننده گل اول تیمش با سر به شکم مدافع ایتالیا کوبید و داور او را از زمین اخراج کرد و همین برای ایتالیا فرصت چیرگی بر بازی را فراهم کرد، 120 دقیقه گذشت و هیچ یک از دو تیم نتوانست پیروز میدان شود و کار به ضربات پنالتی کشیده شد. فرانسوی‌ها که بعد از اخراج کاپیتانشان رحیه خود را از دست داده بودند در پنالتی مغلوب بازیکنان و دروازبان خوب تیم حریف «جیان لوئیجی بوفون» شدند. تا این ایتالیاها باشند که چهارمین جام جهانی خود را بالای سر می‌برند. در 2010 ایتالیایی‌ها یکی از بدترین عملکردهای خود در جام‌های جهانی را به نمایش گذاشتند و با دو تساوی و یک باخت در گروه خود آخر شده و از گردونه مسابقات کنار رفتند. پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014 ایتالیایی‌ها از آن دسته تیم‌های متعصب جام جهانی هستند که نمی‌توان به خوبی بازی‌هایشان را پیش بینی کرد، آن‌ها گاه برابر بهترین تیم‌های جهان پر قدرت ظاهر شده و نتایج دور از انتظاری می‌گیرند و گاهی هم مقابل تیم‌های ضعیف تر هوادارنشان را ناامید می‌کنند. آن‌ها در جام جهانی 2014 در گروه D قرار گرفته‌اند، هم گروه با اروگوئه، کاستاریکا و انگلیس. نکته اینجاست که اگر نتوانند انگلیسی‌ها را مهار کنند مقابل اروگوئه که از شرایط آب و هوایی و زمانی برزیل سود می‌برد به مشکل بر خواهند خورد. ولی اگر نیتجه بگیرند و به مرحله بعد صعود کنند باید با تیم اول یا دوم گروه C که یکی از چهار تیم کلمبیا، یونان، ساحل عاج یا ژاپن است بازی بکنند که خیلی هم سخت به نظر نمی‌رسد.

صعود به جام جهانی

ایتالیا در مقدماتی جام جهانی در اروپا در گروه B قرار داشت، هم گروهانش دانمارک، جمهوری چک، بلغارستان، ارمنستان و جزایر فارو بودند. صعود از این گروه کار سختی برای لاجوردی پوشان نبود، آن‌ها اگرچه چهار بار برابر حریفان خود متوقف شدند ولی هر شش بازی دیگر خود را بردند تا جمع امتیازاتشان به 22 رسیده و در گروهشان اول شوند، به این ترتیب پس از هلند دومین تیم اروپایی بودند که به جام جهانی 2014 صعود می‌کند.

تاریخچه حضور در جام جهانی

در سال 1934 ایتالیا خود میزبان جام جهانی بود، در این دوره مرحله گروهی وجود نداشت و همه بازی‌ها حذفی بودند، ایتالیا به ترتیب آمریکا، اسپانیا و اتریش را از پیش رو برداشت و به بازی فینال رسید. در فینال در حالی که در نود دقیقه قانونی بازی با چکسلواکی مساوی بود توانست در وقت اضافه پیروز شده و اولین جام جهانی‌اش را به خانه ببرد.

در 1938 جام جهانی در فرانسه باز هم کاملا حذفی برگزار شد. ایتالیا این بار نروژ، فرانسه‌ی میزبان و برزیل را حذف کرد و پا به فینال رقابت‌ها گذاشت، طرف دیگر فینال مجارستان بود، کشوری که در آن زمان از قدرت‌های فوتبال جهان به شمار می‌رفت. این تیم در نهایت اما حریف ایتالیا نشد و 4-2 مغلوب گردید و ایتالیا برای دومین بار پیاپی قهرمان جام جهانی شد.

ایتالیا در 1982 یکبار دیگر قدرتمند ظاهر شد، اسپانیا میزبان این دوره بود و رقابت‌ها به صورت چهار مرحله ای، شامل دو مرحله گروهی و دو مرحله حذفی برگزار می‌شد. ایتالیا از هر دو مرحله گروهی صعود کرد و سپس در فینال توانست مقابل آلمان غربی 3-1 پیروز شود تا این سومین بار باشد که قهرمان جهان می‌شوند.

2006 سال سختی برای فوتبال ایتالیا بود، تحقیقات پلیس و دادگاه‌های این کشور درباره فساد و تبانی کار را به جایی رسانده بود که بسیاری از چهره‌ها و تیم‌های فوتبالی مطرح لیگ این کشور متهم شده و قرار بود مشمول مجازات‌های سنگینی شوند، با این همه، بازیکنان و کادر فنی این کشور به محل برگزاری مسابقات جام جهانی در آلمان رفتند تا در گروه غنا، جمهوری چک و آمریکا به رقابت بپردازند، آن‌ها غنا و جمهوری چک را بردند و با آمریکا 1-1 مساوی کردند تا به عنوان تیم اول به مرحله حذفی صعود کنند. سپس موفق شدند استرالیا را در اولین بازی حذفی خود برده و بعدا اوکراین را هم شکست دهند. در نیمه نهایی مقابل آلمان که میزبان رقابت‌ها هم بود بازیشان به وقت اضافه کشیده شد اما سرانجام این ایتالیا بود که برنده بیرون آمد و به فینال رسید. آن پای دیگر فینال فرانسه بود که به شدت برای قهرمانی می‌جنگید. رقابت میان فرانسوی‌ها و ایتالیایی‌ها 1-1 و پایاپای و نفس گیر پیش می‌رفت، تا اینکه زین الدین زیدان ستاره فرانسه و زننده گل اول تیمش با سر به شکم مدافع ایتالیا کوبید و داور او را از زمین اخراج کرد و همین برای ایتالیا فرصت چیرگی بر بازی را فراهم کرد، 120 دقیقه گذشت و هیچ یک از دو تیم نتوانست پیروز میدان شود و کار به ضربات پنالتی کشیده شد. فرانسوی‌ها که بعد از اخراج کاپیتانشان رحیه خود را از دست داده بودند در پنالتی مغلوب بازیکنان و دروازبان خوب تیم حریف «جیان لوئیجی بوفون» شدند. تا این ایتالیاها باشند که چهارمین جام جهانی خود را بالای سر می‌برند.

در 2010 ایتالیایی‌ها یکی از بدترین عملکردهای خود در جام‌های جهانی را به نمایش گذاشتند و با دو تساوی و یک باخت در گروه خود آخر شده و از گردونه مسابقات کنار رفتند.

پیش بینی عملکرد در جام جهانی 2014

ایتالیایی‌ها از آن دسته تیم‌های متعصب جام جهانی هستند که نمی‌توان به خوبی بازی‌هایشان را پیش بینی کرد، آن‌ها گاه برابر بهترین تیم‌های جهان پر قدرت ظاهر شده و نتایج دور از انتظاری می‌گیرند و گاهی هم مقابل تیم‌های ضعیف تر هوادارنشان را ناامید می‌کنند.

آن‌ها در جام جهانی 2014 در گروه D قرار گرفته‌اند، هم گروه با اروگوئه، کاستاریکا و انگلیس.

نکته اینجاست که اگر نتوانند انگلیسی‌ها را مهار کنند مقابل اروگوئه که از شرایط آب و هوایی و زمانی برزیل سود می‌برد به مشکل بر خواهند خورد. ولی اگر نیتجه بگیرند و به مرحله بعد صعود کنند باید با تیم اول یا دوم گروه C که یکی از چهار تیم کلمبیا، یونان، ساحل عاج یا ژاپن است بازی بکنند که خیلی هم سخت به نظر نمی‌رسد.



:: موضوعات مرتبط: معرفی تیم های حاظر در2014، ،
:: برچسب‌ها: , هجدهمین, , حضور, , ایتالیا, , در, , جام, , جهانی, ,

نویسنده : علی شرفی تاریخ : سه شنبه 27 خرداد 1393

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به اطلاعات مي باشد.